• 2020.03.18

Őrzőm az egészséged, vírus idején is.. A két fontos étrend kiegészítőével..

1. A  DXN Spirulina biológiailag aktív összetevői fontos szerepet töltenek be az immunrendszer megfelelő működésében, a méregtelenítésben, a vérnyomás szabályozásában, a vérképzésben, és az anyagforgalomban. A Spirulina aktív hatóanyagai együttesen kedvezően befolyásolják a leromlott, rossz fizikai állapotban lévő szervezet regenerációját, valamint a szervezet kiegyensúlyozott működését, a jó közérzet fenntartását.
Van-e ellenjavallata? A Spirulinát a természeti népek évszázadok óta élelmiszerként fogyasztják. A fogyasztásából eredő mellékhatást, vagy egészségre káros tüneteket nem figyeltek meg. Ez egybevág az Egészségügyi Világszervezet, a WHO véleményével, mely szerint fogyasztása minden korosztály számára ajánlott.
2. Ganoderma gomba (pecsétviaszgomba) étrend kiegészítő..
A gombából nyert kivonat, a Ganoderma. Kínában a hivatalos gyógyszerkönyvben szerepel, Amerikában és Európában, így Magyarországon is, étrend kiegészítőként van forgalomban. Vagyis nem gyógyszer. Olyan élelmiszer, amely a hagyományos étrend kiegészítését szolgálja, és koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat valamint táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat. A Ganoderma 400 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Ezek a bioaktív anyagok nem közvetlenül egy-egy betegségre, vagy kórokozókra vannak hatással, hanem a méreganyagok a szervezetből való kiürülését segítik elő, és gazdag tápanyagforrásként a szervezet kiegyensúlyozott működését támogatják. Ezáltal a szervezet képes egyensúlyba kerülni, és maga leküzdeni a betegséget, illetve a kórokozókat. A méregtelenítéshez nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása is.
Folyamatos fogyasztás esetén a Ganoderma biológiailag aktív összetevői lassítják az öregedést, segítik a szervezet kiegyensúlyozott működését, és annak megőrzését, támogatják az immunrendszer működését, normalizálják a vérnyomást, növelik a vér oxigén felvevő képességét, és segítik a betegségből lábadozó szervezet felépülését. A daganatos betegségek esetén alkalmazott kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére a Ganoderma étrend kiegészítők adjuvánsként (kiegészítő, támogató kezelésként) alkalmazhatók.

A Spirulina és a Ganoderma kombinációja.. A Ganodermában 400 féle, a Spirulinában 2-300 féle, a kettőben együtt 6-700 féle bioaktív tápanyag van. A Spirulina és a Ganoderma biológiailag aktív anyagai kiegészítik egymást. A Ganodermában és a Spirulinában eltérő poliszacharidok fordulnak elő, valamennyi hatékonyan támogatja az immunrendszert. A Ganoderma alacsonyabb fehérjetartalmát, és omega 3 zsírsav hiányát, a Spirulina magas fehérje-, és aminosav koncentrációja, valamint omega 3 zsírsav tartalma harmonikusan kiegészíti. A kettő együttes fogyasztása a szükséges tápanyagok széles spektrumát biztosítja az emberi szervezet számára.

„Ha a Ganoderma a király, a Spirulina a királynő.” (Dato’ Dr. Lim Siow Jin)