• 2019.09.06

Ganonzhi szappan csodás hatásai, mely egészségesen tartja a bőröd..

A különleges kialakítású szappant ganodermakivonat és pálmaolaj gazdagítja. Gyengéden tisztít, miközben – bőrkímélő módon – megőrzi a benne található természetes olajokat. Használatával simább tapintású lesz a bőröd. Napról napra egyre fiatalosabban..
Az E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag pálmaolaj használata revitalizálja a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat.

A ganoderma előnyös tulajdonságai: javítja a vérkeringést, regenerálja a sejtfunkciókat, méregtelenít, kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét; SOD (Super Oxide Dismutase) antioxidánst tartalmaz.
A pálmaolaj E-vitamint és antioxidánsokat is tartalmaz, ennek köszönhetően mosakodás közben megmarad bőrünk természetes olajtartalma, nem sérül annak struktúrája.  Újszülötteknek, babáknak, szoptatós kismamáknak is jó szívvel ajánlom.
Bátran használjuk arcra is (azért vigyázzunk, hogy a szemünkbe ne kerüljön)! Vizes tenyerünkben forgassuk meg néhányszor a szappant, majd a két tenyerünket összedörzsölve képezzünk dús habot, ezt kenjük az adott testrészünkre!

Problémás bőrfelületeken (ekcéma, pattanás, bőrpír, lábgomba) is jó eredménnyel használhatjuk: 15-20 perc után mossuk le bő vízzel!

Összetevők: ganodermakivonat, glicerin, pálmaolaj