• 2019.09.09

DXN termékek pozitív hatásai a szervezetre……………..

DXN   termékek nem betegséget gyógyítanak, hanem a szervezet öngyógyító képességét aktivizálják, és a fogyasztók így érnek el a termékek használatával állapot javulást.
A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a Ganoderma -ban  fellelhető tápanyagok, és milyen előnyösek az egészségre nézve. A megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven „semlegesítő elemeknek” nevezték el. A „semlegesítő elemek” olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító, terápiás hatásai vannak. Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium. Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak: 1. kiegyensúlyozzák az immunrendszert 2. javítják a vérkeringést 3. növelik a testben az oxigénszintet 4. semlegesítik a test savasságát. A kávé (a benne található koffein miatt) – mérsékelt fogyasztás mellett – serkenti a központi idegrendszer és a szív működését, értágító, a fájdalomcsillapítók hatását, továbbá gyomornedv elválasztást fokozó, légzőközpont izgató. A kávéban található klorogénsav epe- és vizelethajtó. Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a feltevést erősítik meg, hogy a kávé fogyasztása korántsem olyan káros, mint azt sokan gondolják. Egy nemrégiben végzett epidemiológiai vizsgálat eredménye szerint ugyanis a kávé hatóanyagai csökkenthetik az epehólyag-bántalom kialakulásának esélyét, antioxidáns hatású polifenoljai révén pedig legalább olyan figyelmet érdemel, mint a tea vagy a fokhagyma! DXN Maca Vita Café
Egzotikus és felejthetetlen ízharmónia, vágyserkentő és kedélyjavító hatás a fontos esti találkozók előtt/közben/után! Életerő – Energiabomba! A csúcsminőségű kávéhoz ganodermát, ginszenggyökeret (Panax ginseng ) és Maca (Lepidium Meyenii) port is kevertek. „Segít emberré lenni és annak maradni a hétköznap gondok között.” dr. Kmeth Sándor a ginszeng lélektani hatásáról. Az afrodiziákumokról azt tartják, hogy fogyasztásuk, élvezetük nagymértékben fokozza a nemi vágyat fizikai vagy pszichés úton/módon. Állítólag a ginszeng az egyik leghatékonyabb afrodiziákum, a neve is azt jelenti: férfigyökér. Élénkítő és kiegyensúlyozó hatása közismert, segít ellazulni és higgadtan kezelni a stresszhelyzeteket, fogyasztásának köszönhetően könnyebben engedjük el a problémákat. Támogatja az immunrendszer egészséges működését is, így sikerrel védekezhetünk vele a fenyegető betegségek ellen. Ázsiában fiatalító szerként is ismerik, így ha abból indulunk ki, hogy egy egészségesebb szervezet termékenyebb, illetve szexuális működése kiegyensúlyozottabb – akkor minden lehet afrodiziákum, ami az egészséget szolgálja. A (koreai) ginszeng (Panax ginseng): A ginszeng az ázsiai kontinens legnagyobb becsben tartott gyógynövénye.

Jelezz nekem: Szeretném kipróbálni