• 2019.10.16

DXN fogkrém, az egészséges fogakért mindenkinek………

A DXN által forgalmazott fogkrém,  nem tartalmaz fluoridot, szacharint és színező anyagot, csak kiváló minőségű Ganoderma kivonatot, mentolt és borsmenta olajat.
Barna színét is a Ganodermától kapja. Ezen természetes összetevők hatására hatékonyan tisztítja a fogakat, tökéletes ellenszere a fogkőnek és a fogínyvérzést, ami fog elvesztéshez vezethet, is pár nap használat után megszünteti.
A DXN Ganodermában lévő enzimek, egy védő réteget képeznek a fogak köré, ami a következő előnyöket biztosítja Ön számára…
Megakadályozza a lepedék és a plakkok lerakódását, ezáltal a fogszuvasodás kialakulását is.
Védelmet biztosít a fogzománc, fogíny, foggyökerek, fogidegek számára.
A borsmenta illóolaja kellemes leheletet biztosít, köztudottan erős baktériumölő hatása mellett.
A sejtek egészséges működéséhez folyamatos, jó oxigén ellátásra van szükség. Igaz ez a csontszövetekre és a fogínyt felépítő szövetekre is.

A fogkrém fő hatóanyagának a DXN Ganoderma gombának az egyik legfőbb tulajdonsága, hogy másfélszer több oxigént köt le a vérkeringésben. Így mindig több oxigén jut el a test különböző sejtjeihez, a foggyökerekhez, fogidegekhez és a kötőszövetekhez is, amelyek mind felelősek az egészséges fogakért. Bővebben: Itt tudsz rendelni is.. www.tisztitofeny.hu